Post by ohgoulchoicamsetz on Feb 17, 2022 11:22:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wood Block Puzzle - Block Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wood Block Puzzle - Block Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира више кључева ▞▞▞
▞▞▞ Wood Block Puzzle - Block Game 2022 version ▞▞▞
Супер игра делује лако али те тера да размишљаш
Веома кул игра уживао сам у њој и ова игра је такође прилично заразна и могла би помоћи ако вам је тешко да се концентришете
나무 블록 퍼즐 - 클래식 블록 퍼즐 게임 퍼즐 zwf
Требало је неко време да дођемо до загонетки за које су рекламирали да имају, а немају доступна прилагођавања.
Бришем и дајем 1 звездицу јер свакодневно добијам тоне пусх порука. То је отежавајуће и не постоји опција да се то искључи. 😒
Где су обликоване слагалице које сте приказали у огласу?
Фантастица игрица
У почетку сам написао сјајан извештај за ову игру, али сада нисам превише импресиониран. Једини начин да добијете бесплатне ротације не функционише тако да је једини начин да добијете ротације да гледате оглас или платите! Чини се да има само један ниво иако вам говори да сте се попели на ниво, ништа друго се не дешава. Игра остаје да се каже све време. Дакле, отказао сам претплату и сада ћу је деинсталирати.
Користим ово за зонирање, што више уроним у игру, то су већи резултати и више изазова.
Пријатан и чини мозак да ради.
Нови играч није имао времена да игра, само га је учитао, а ви већ тражите рецензију. Како да дам рецензију без времена за игру.
Једноставна игра, али са сопственим обртима. Развија свест о простору концентрације и помаже вам да се опустите.
Смирује зивце и мозгу даје простор да мало размисља ал,не о корони него о резултату....останите куци и играјте ову игрицу....
Игра се стално замрзава
Ок апликација
Била је то добра утакмица за играње и уживао сам у времену које сам провео у њој.
Једноставно, али изазива зависност, моја једина замерка је што повремено пише да нема преосталих потеза и завршава игру када их заправо има _ако_ једноставно ротирате блок. Веома фрустрирајуће ако већ неко време играте игрицу.
У реду је, код вас и даље спречава да напредујете, помало забавно
Одлицна игра
АД ме је довео до ове игре, али то је потпуно другачија игра.
Заиста сам уживао у овој игрици све док нисам почео да добијам обавештења на Фејсбуку, који уопште не користим ни за једну игрицу. Инвазивно је и сада деинсталирам.. ћао..
Врло добро
Лепа је
Зашто сте сви ставили оглас „Месинџер“ на врх екрана? Не могу да видим како сам сада на резултату! Оглас блокира важне информације које ваши играчи треба да знају. (Покушао сам да употребим дугме „назад“, па чак и да напустим игру и почнем испочетка. Оглас остаје тамо, без обзира на све.) Д. Л. Мастин.
Добра забава, и НЕ пуна реклама
Wood Block Puzzle - Block Game თავსატეხი lyyd
Некако забавно, али један стални проблем који имам са овом и другим играма, можда није грешка програмера, јесте то што рекламе пуштају звук упркос томе што сам програм поставио да буде нечујан.
Ста знаци опционално..Имам 72к па сам понека знацења реци мало и заборавила.
Turret Fusion Idle Clicker የተለመደ zhpr
Одлична игра када би престала да се смрзава сваких 20 секунди
Игра се замрзава након само неколико потеза. Некада је била одлична игра пре последњег ажурирања.
Моја једина брига је колико споро иде и да морам да доведем блокове до савршенства пре него што остану на месту.
Одлачна игра за опуштање.
У реду је. Сама игра је довољно пристојна и прилично забавна, али нажалост учесталост бучних дугачких реклама је уништава. Ценим да се огласи исплаћују, али су пречести. Дакле, игра је сада обрисана и ја играм сличну игру „Вооди 99“ која има мање реклама.
Углавном забавно и изазовно, али игра ми говори да нема више опција, када још увек мислим да могу нешто да урадим.
Игра је прилично изазовна, али није немогуће очистити нивое. Прилично заразна!
木塊拼圖消除-經典方塊益智遊戲 解謎 zfs
Волео бих да није тако скупо да се отарасимо реклама.
Ако ваш блок постане сив док га ротирате, игра се завршава. Без обзира што постоји место за то.
Wood Block Puzzle - Block Game Пъзели fkv