Post by ohgoulchoicamsetz on Feb 17, 2022 11:25:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ jetoane de hack ▞▞▞
▞▞▞ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles 2022 version ▞▞▞
Relaxanta
Indiferent de câte ori joc, jocurile „A-L-G”(Algoritm) vor rămâne înaintea ta în trofeu. Să spunem, de exemplu, că am 80 de stele la #2, ALG va fi la 83 de stele la #1. Continui să joc și adaug mai multe stele crezând că sunt pe locul 1 până acum, dar nu, ALG este cu 2 până la 3 puncte înaintea mea de fiecare dată. M-am oprit din joc timp de câteva ore și tocmai m-am întors. ALG era încă la 83 de stele. Am mai jucat câteva niveluri și am observat că am urcat la 86 de stele și ALG-ul a urcat la 89 de stele. EȘTI NAȘPA!
Acest joc nu merită timpul petrecut jucând. Yiu practic trebuie să-ți cumpere booster-uri și personaje speciale, pentru că jocul nu oferă nicio recompensă pentru trecerea unui anumit număr de niveluri... Primești câte un booster din când în când, dar nu este suficient nicăieri nevoie pentru a juca acest joc stupid. ...dezinstalarea acestei aplicații imediat..
Nu pot ajunge la actualizare.
Grozav joc de puzzle, foarte provocator.
Un joc bun, asemănător cu toy blast. Reclame din belșug, joc bazat pe reclame. Animațiile durează mai mult decât jocul nivelului.
Big Bang Evolution Árkádjátékok gmav
Joc distractiv, dar prea multe reclame. Joacă Toon blast sau toy blast același tip de joc, dar NU reclame. O experiență mult mai bună cu Toon blast și Toy blast
Reclame distractive, dar enervante, de care nu te poți retrage, împiedică jocul
Permiteți ca power-up-urile (bombele) care sunt câștigate cu greu să explodeze uneori mai aproape de țintă. Bombele tocmai jucate au găsit drumul spre mâna dreaptă sus a ecranului, apoi au izbucnit.Ca să joci acest joc până când de fiecare dată bombe, săgeți etc., eradicați, risipiți poate un pătrat. Cu câteva minute în urmă, steaua galbenă și săgeata (împreună) ar fi trebuit să elimine toate blocurile galbene. Bineînțeles că nu o face niciodată. Au explodat 2 bombe peste tot, cu excepția locului în care a avut loc explozia (în mod regulat). Atâtea negative.
Supărat pentru că aștept să fie adăugate noi niveluri... iar costul de joc este prea mare, poate dura până la 50 sau mai multe încercări pentru a trece prin nivelurile înalte... Am reinstalat complet jocul și încă nu există noi nivelurile spune doar „în curând”
Chiar azi am descărcat acest joc și până acum este un joc bun de jucat, foarte relaxant și distractiv îl va recomanda cu siguranță surorii mele, de asemenea, iubesc jocurile ca acesta.
Nu sunt suficiente viraje
Jocul nu se va încărca. Mi-a plăcut și l-am jucat mult timp până acum
În ultimele săptămâni nu am reușit să deschid rotirea gratuită sau reclame gratuite 4 $ sau articole? Acest lucru s-a mai întâmplat, dar nu pentru atât de mult timp. Capacitatea 2 de a obține obiectele este singura modalitate prin care 2 trec de unele niveluri.
Foarte interesant și îți ține mintea să gândească constant.
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Başsındırma ewap
Distracție și dependență. Joacă-l tot timpul și fiului meu îi place să se joace cu mine.
Cel mai mult îmi place foarte mult acest joc. Nu au avut un nou turneu de săptămâni? luni? Zoo Marathon a fost ultimul. Boosters ușor de obținut. O mulțime de șanse de a obține monede. Trebuie să urmăresc reclamele pentru monede suplimentare, dar ce? Nu este nevoie de bani reali, ceea ce este o schimbare plăcută. Distractiv și provocator, dar nu până la punctul în care trebuie să cheltuiți bani reali pentru a avansa în sfârșit. 5 stele dacă au organizat turnee în mod regulat!
Anunţuri, Anunţuri. O mulțime de reclame. Anunțuri non stop În fiecare minut ADS. Și după asta.... ANUNȚURI Anunțuri!!!!!
Rece
Nu știu prea multe despre jocul ăsta, dar îmi place. SPER MĂ PUTEȚI AJUTA CU HANDICAP ȘI NU VOI DA 1000,00 MEI CĂTRE COPIILOR HOUSEPITAIL ȘI RESTUL SYLVIA BARRIETT OKA MULȚUMESC ❤
De la ultima actualizare este groaznic. Se va încărca sau se va încărca parțial. A doua zi se încarcă și se joacă bine, a doua zi nu se va încărca. Atât de dezamăgitor.
Joc distractiv... ar da 5 stele, dar în altă secundă trebuie să te ocupi de reclame... fără reclame ar fi minunat!
Vedeți doar nivelurile....nu primiți boosters, cadouri zilnice, monede. 5 jocuri și atât. Jocul este nasol acum. A fost blocat așa timp de 3 zile
Este un joc ok
Mult prea multe reclame. Foarte, foarte chintzy în ceea ce privește amplificatoarele din joc. Cred că am primit doar două în luna în care am jucat-o. Nu-ți pierde timpul așa cum am făcut mine.
Îmi place jocul. Ceea ce nu-mi place, iar motivul recenziei cu o stea este că joc acest joc de peste un an și am ajuns la nivelul 2575, dar nu pot merge mai departe. Nu pot să particip la nicio competiție sau să adun pălării sau altceva. Spune doar „în curând” și are pentru săptămâna trecută. Am apelat la serviciul pentru clienți și nu am primit niciun răspuns. Actualizați jocul și îmi voi actualiza recenzia. Actualizare: încă se așteaptă noi niveluri.
Îmi place foarte mult acest joc
Joc de explozie tipic. O mulțime de reclame. Urmăriți reclamele și câștigați mai multe monede sau plătiți 0,99 USD pentru a scăpa de reclame.
Frumos joc, dar în reclamă erau aceste rachete mari care strângeau culoare și zboară prin cărămizile colorate. La ce nivel voi vedea aceste rachete? 🚀
Jocul este bun dar prea multe reclame
Curios. Odată ce am cumpărat pachetul pentru începători, nivelurile au început să devină din ce în ce mai grele, până la punctul în care am primit șase nivele „foarte greu” în optsprezece. Înainte de asta, după ce am jucat peste 90 de niveluri, am întâlnit trei sau patru niveluri „greu”. Mi se pare că odată ce ei știu că ești dispus să pierzi câțiva dolari, ești dispus să pierzi mai mulți. Lovitură ieftină. Este un joc distractiv, totuși. Sfatul meu? Nu le da niciun ban și mă așteaptă că nu va trebui să înfrunți niveluri pe care nu le poți câștiga fără a cheltui bani.
O.K
Un joc grozav, treci și timpul dintre clase. Mi-ar plăcea să văd un fel de mod nelimitat. Per total, un joc fantastic.
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Älypelit irj
Veți petrece mai mult timp vizionarea și închiderea reclamelor decât jucând jocul. Nu am idee de unde vin recenziile de 5*
Atingând nivelul 135, jocul a început să funcționeze defectuos! Continuă să înghețe! Cum se dezinstalează, dar îmi place foarte mult jocul total dezamăgit! 😢😥😩
M-am bucurat până mi-am dat seama că turneul de merișoare a fost manipulat. Este imposibil să ajung pe locul 1 indiferent de ce am făcut, am fost constant cu 2 sau 3 puncte în urmă. L-am lăsat jos timp de o oră și m-am întors și nu s-a schimbat nimic. Actualizare: odată ce am atins 1000 de merișoare, jocul a început să mă lase să câștig. Persoana de pe locul doi este încă acolo fără nicio mișcare.
Dacă nu ar fi toate reclamele, i-aș da un 5, dar este doar un mod de întrerupere,
Este distractiv, cu excepția reclamelor și continuă să-mi ceri 0,99 de cenți pentru nicio reclamă, dar tu explozie nu..
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Hlavolamy oevc
De două ori îmi oferă să urmăresc o reclamă în schimbul a 30 de minute de jocuri gratuite, mă uit la reclame dar nu îmi oferă cele 30 de minute de jocuri gratuite😠😠😠 și în plus scrie că îți facem cadou în schimb pentru vizionarea unei reclame, dar atunci când primești un cadou în viață, nu ar trebui să oferi nimic în schimb ca tocmai vizionarea unei reclame 
Odată ce aveți de deschis un cufăr, deschideți-l și colectați recompensa. Închideți imediat aplicația, apăsați pătratul pentru a o închide complet. Redeschideți aplicația... Cufărul dvs. este gata să fie deschis din nou și din nou și din nou și din nou. Le-am trimis e-mail să le spun, dar nu mi-au răspuns niciodată, așa că trebuie să fie ok să faci asta de câte ori vrei 🤭😉
...frumos joc. Ucigașul timpului
Bun și distracție
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles Mõistatusmängud bma
Grozav joc! dar tu și toți ceilalți puneți porcul? De ce să cumpăr puncte pe care le-am câștigat deja?
Distracţie. O mică pierdere de timp. Prea multe reclame.
Jocul a fost OK, dar acum nu are funcții pe ecran pentru monede, bombe sau orice altceva.
Îmi place jocul, dar nu plătesc bani pentru a elimina reclamele. acest joc este distractiv și nu mă deranjează reclamele rapide. Sa aveti o zi binecuvantata.
Profesionist